Wednesday, October 27, 2021
Home > News > Apple planira poboljšati Siri novom opcijom iCloud Analytics u iOSu 10.3

Apple planira poboljšati Siri novom opcijom iCloud Analytics u iOSu 10.3

Apple planira poboljšati Siri novom opcijom iCloud Analytics u iOSu 10.3

Beta verzija iOSa 10.3 prošlog je tjedna već odaslana developerima, a pored brojnih poboljšanja donosi i novu opciju iCloud Analytics. Opcija je namijenjena prikupljanju podataka s iClouda kao što su emailovi, slike, kontakti, bilješke, lokacije i drugo s ciljem poboljšanja Apple proizvoda i servisa.

Naravno, ti će se podaci prikupljati u skladu s Appleovom izjavom o privatnosti, a pomoću njih Apple nastoji poboljšati umjetnu inteligenciju Siri i ostalih sličnih servisa unutar iOSa. Drugim riječima, kompanija nastoji posebnim algoritmima prikupiti podatke o tome što ljudi rade, na koji način i što zapravo žele kako bi unaprijedila njihovo korisničko iskustvo.

Naravno, ti podaci neće biti dostupni za svaku osobu pojedinačno, već će se statistički grupirati i kao takvi obrađivati. To znači da ne postoji mogućnost povezivanja podataka s pojedinim korisnikom.

Na vama je hoćete li koristiti navedenu opciju ili ne, a ista bi mogla biti dostupna već u nadolazećem iOSu 10.3.


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀

Lajk ako ti se sviđa imobitel.com site