Saturday, April 10, 2021
Home > News > Apple tvrdi: iOS 10.2.1 je drastično smanjio probleme s gašenjem iPhonea 6s

Apple tvrdi: iOS 10.2.1 je drastično smanjio probleme s gašenjem iPhonea 6s

Apple tvrdi: iOS 10.2.1 je drastično smanjio probleme s gašenjem iPhonea 6s

Problemi s baterijom i nenadanim gašenjem pojedinih iPhonea 6s počeli su u jesen protekle godine. Apple je tada pokrenuo program besplatne zamjene baterije za neispravne uređaje. Iako se u početku mislilo da je samo nekolicina korisnika zahvaćena, kasnije se ispostavilo da je problem značajniji i da zapravo veliki broj uređaja ima spomenuti problem.

Međutim, Apple je ovaj tjedan potvrdio kako je zadnjim iOS-om 10.2.1 drastično smanjio probleme s gašenjem iPhonea 6s za ukupno 80%.  To znači da je baterija neispravna u daleko manjem broju uređaja te da je zapravo novi iOS bio uzrok velikom broju prijavljenih problema.

Ukoliko vi i dalje primjećujete probleme na svom iPhoneu 6s te se on i dalje nenadano gasi, vaš uređaj vrlo vjerojatno ima neispravnu bateriju. No ne brinite, Apple je pokrenuo besplatni program zamjene baterije koji traje 3 godine, a OVDJE možete provjeriti udovoljavate li postavljenim uvjetima.


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀