Saturday, April 10, 2021
Home > News > Glasina: Apple u ožujku predstavlja CRVENI iPhone 7, novu iPad Pro seriju i drugo

Glasina: Apple u ožujku predstavlja CRVENI iPhone 7, novu iPad Pro seriju i drugo

Glasina: Apple u ožujku predstavlja CRVENI iPhone 7, novu iPad Pro seriju i drugo

Najnovija glasina koja nam stiže s istočnog dijela kontinenta, točnije Japana, ističe kako će Apple u ožujku ove godine predstaviti nekoliko zanimljivih noviteta. Prije svega je tu nova iPad Pro serija, ali i crveni iPhone 7 i 7 Plus model. Da, dobro ste pročitali. Sudeći prema navodima japanskog portala Macotakara, Apple bi postojeću paletu boja trebao proširiti novom crvenom bojom.

To je već druga glasina unutar nekoliko mjeseci koja to spominje. Međutim, u prethodnoj se glasini spominjalo da će novi iPhone 7s biti obojan tom crvenom bojom. Pored toga, Apple bi trebao predstaviti i iPhone SE sa 128 GB memorije što bi značilo da će kupcima odsad biti dostupna 3 modela: 16GB, 64GB i 128GB.

Što se pak iPada tiče, Apple bi trebao proširiti Pro obitelj. Tako će pored obnovljenog 9,7 inčnog i 12,9 inčnog iPada Pro biti dodana i dva nova Pro člana – 7,9 inčni iPad Pro model umjesto iPad Mini modela te 10,5 inčni Pro model.

Saznajte što sve donosi novi iPhone 8!


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀