Sunday, November 28, 2021
Home > News > iOS 10.3 nadogradnja je tu, a donosi Find My AirPods, Apple File System i drugo

iOS 10.3 nadogradnja je tu, a donosi Find My AirPods, Apple File System i drugo

iOS 10.3 nadogradnja je tu, a donosi Find My Airpods, Apple File System i drugo

Nakon 4 beta testiranja i 2 mjeseca, Apple je sinoć pustio iOS 10.3 za iPhone, iPad i iPod touch. Nova nadogradnja donosi novu funkciju Find My AirPods, Car Play poboljšanja, novi Apple File System i puno ostalih stvari i poboljšanja.

Za sve koji ne znaju, Find My AirPods je nova funkcija smještena unutar Find My iPhone aplikacije, a omogućava pronalazak izgubljene AirPod slušalice. Funkcija na mapi prikazuje gdje ste zadnje koristili slušalice, a pronaći će ih jedino ako su trenutno spojene s vašim iUređajem s obzirom da za to koristi Bluetooth.

Pri lociranju izgubljene slušalice u blizini, funkcija Find My Airpods omogućava puštanje zvukova kako biste ih po tome mogli locirati. U slučaju da ste slušalice izgubili negdje daleko od uređaja, funkcija će prikazati njihovu zadnju poznatu lokaciju.

Druge novosti iOSa 10.3 obuhvaćaju novi Apple File System (APFS) koji će kod nekih osloboditi malo više memorije, poboljšani CarPlay i ostale ispravke i poboljšanja.


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀