Wednesday, October 27, 2021
Home > News > iPhone 7s crvene boje – hoće li Apple zaista dodati novu boju?

iPhone 7s crvene boje – hoće li Apple zaista dodati novu boju?

iPhone 7s crvene boje – hoće li Apple zaista dodati novu boju?

Slijedeće godine Apple bi pored redizajniranog iPhonea 8 s OLED ekranom i bežičnim punjenjem trebao predstaviti i iPhone 7s crvene boje.

Nedavno smo pisali kako bi Apple slijedeće godine povodom desete obljetnice iPhonea trebao predstaviti iPhone 8 posve redizajniranog izgleda, s bežičnim punjenjem i OLED ekranom. Međutim, pored iPhonea 8 trebali bi biti predstavljeni i iPhone 7s i 7s Plus modeli kao nasljednici trenutnih modela.

Iako se špekuliralo kako će svi nadolazeći iPhonei biti opremljeni OLED ekranima, staklenim kućištima i bežičnim punjenjem, najnovije glasine s poznatog japanskog bloga Macotakara ističu suprotno. Naime, iPhone 7s modeli će prema njihovim navodima biti opremljeni LCD ekranima, bez staklenog kućišta te neće podržavati mogućnosti bežičnog punjenja. No ono što je posebno zanimljivo za novu 7s seriju je da će im pored crne, sjajno crne, srebrne, zlatne, i roze boje biti dodana i jedna posve nova boja. Dame i gospodo, upoznajte iPhone 7s crvene boje.

Uzmemo li u obzir kako je spomenuti blog u prošlosti potvrdio istinitost brojnih glasina između koje je i uklanjanje utora za slušalice s iPhone 7 modela, velika je vjerojatnost da je i glasina o nadolazećem crvenom iPhoneu točna. Živi bili pa vidjeli.