Sunday, October 25, 2020
Home > News > iPhone 8 će imati novi čitač otiska prsta i sustav prepoznavanja lica

iPhone 8 će imati novi čitač otiska prsta i sustav prepoznavanja lica

iPhone 8 će imati novi čitač otiska prsta i sustav prepoznavanja lica

iPhone 8 će sudeći prema svemu biti posve drugačiji uređaj od svojih prethodnika. Posve drugačiji u smislu noviteta koje bi trebao posjedovati.

Naime, poznati Apple analitičar Ming Chi Kuo tvrdi kako će iPhone 8 imati novi redizajnirani čitač otiska prsta te posve novi sustav prepoznavanja lica.

Ono što je specifično za novi čitač otiska prsta je to da će isti sada biti smješten ispod samog OLED ekrana. Naime, Apple je dosad svoje čitače otiska prsta smještao ispod staklene površine.  S novim iPhoneom, to će se dakle promijeniti. Također, proizvođači OLED ekrana će morati provesti određene preinake na ekranima ne bi li novi čitač otiska prsta mogao normalno funkcionirati.

S druge strane, izvor tvrdi kako Apple radi i na razvoju posve novog sustava za prepoznavanje lica koji bi u suradnji s novim, redizajniranim čitačem otiska prsta, trebao povećati sigurnost samog uređaja i učiniti iPhone najsigurnijim pametnim telefonom ikad.


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.

Lajk ako ti se sviđa imobitel.com site

Sve iPhone 8 glasine pročitajte OVDJE!