Monday, January 17, 2022
Home > News > iPhone 8 će se zapravo zvati iPhone Edition?

iPhone 8 će se zapravo zvati iPhone Edition?

iPhone 8 će se zapravo zvati iPhone Edition?

Poznati japanski portal Macotakara ponovno uzvraća udarac.👊🙂 Ovaj put s glasinama vezanim uz novi iPhone uređaj kojeg će Apple predstaviti ove godine povodom desete godišnjice iPhonea. Naime, novi bi iPhone 8 trebao nositi ime iPhone Edition i biti veličine 5 inča.

Kako izvor navodi, Apple trenutno testira brojne prototipove novog flagshipa s Home tipkom i bez nje. Također, spominju se i različiti materijali od kojih će kućište novog iPhonea biti izrađeno. Pored aluminijskog, čeličnog i staklenog dizajna, Apple testira i bijelo keramičko kućište. Time kompanija nastoji procijeniti koji će se materijali i tehnologije koristiti u masovnoj proizvodnji samog uređaja.

Također, Macotakara ističe kako je Apple siguran u to da će ekran novog iPhonea biti veličine 5 inča te će zbog nove tehnologije proizvodnje ekrana od ruba do ruba imati veći omjer ekrana prema okviru samog uređaja. Naposljetku, spominje se i novo funkcijsko područje koje će zamijeniti sadašnju Home tipku.

Ostale iPhone 8 glasine…


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀

Izvor: Macotakara (via Google translate)