Wednesday, October 27, 2021
Home > News > iPhone 8 čitač otiska prsta će biti smješten na poleđini uređaja

iPhone 8 čitač otiska prsta će biti smješten na poleđini uređaja

iPhone 8 čitač otiska prsta će biti smješten na poleđini uređaja

Prema novim informacijama, Apple bi čitač otiska prsta na novom iPhoneu 8 mogao smjestiti na samu poleđinu uređaja. Tim bi se novim dizajnom kompanija približila svojim najljućim konkurentima, Googleu i Samsungu, koji su već odavno učinili isto.😮

Jedan od razloga zašto je Samsung premjestio čitač otiska prsta na samu poleđinu uređaja je zbog implementacije novog beskrajnog zaslona. Špekulira se doduše, da je Korejski div bio spreman implementirati spomenuti čitač ispod samog ekrana, ali je naposljetku odustao zbog toga što sama tehnologija nije bila spremna.

Isto je sada i s Appleom. Naime, prethodno se špekuliralo da će čitač otiska prsta na novom iPhoneu biti smješten ispod samog ekrana uređaja. Međutim, nova glasina potvrđuje suprotno. Naime, poznati Apple blogger, Sonny Dickson, sinoć je na svojem Twitter profilu objavio sliku iz koje je vidljivo da će čitač otiska prsta zapravo biti smješten na samoj poleđini uređaja. Također, vidljive su i određene promjene na samoj kameri koja bi, umjesto horizontalnog položaja, trebala biti smještena u vertikalni.

Jesu li navedene promjene u dizajnu novog iPhonea istinite ili ne, ne može se sa sigurnošću reći. No kako zasad stvari stoje, puno se špekulira i još više očekuje od novog iPhonea kojeg bi Apple trebao predstaviti povodom njegove desete obljetnice.


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀