Wednesday, October 27, 2021
Home > Savjeti i trikovi > Kako otkriti da li vas je netko blokirao na iPhoneu ili Androidu

Kako otkriti da li vas je netko blokirao na iPhoneu ili Androidu

Kako otkriti da li vas je netko blokirao na iPhoneu ili Androidu

Ukoliko ne možete uspostaviti poziv s određenom osobom, postoji velika vjerojatnost da vas je taj netko blokirao na svom iPhoneu ili Androidu.

Blokiranje poziva je opcija koja se koristi kako na iPhoneu tako i na Androidu i ostalim uređajima. Svi ste se barem jednom u životu našli u situaciji da ste blokirali broj nekog dosadnog prodajnog predstavnika ili bivšeg dečka odnosno cure.

No jeste li se ikada našli u suprotnoj situaciji? Što ako je vas netko blokirao?

Kako otkriti da vas je netko blokirao

Da je određena osoba blokirala vaš broj primijetit ćete prema načinu zvonjave telefona. Drugim riječima, mobitel osobe za koju sumnjate da je blokirala vaš broj će pri pozivanju jednom nakratko zazvoniti te će se nakon toga javiti sekretarica, zauzeće linije ili govorna pošta. Međutim, kako biste bili sigurni da ovdje možda nije riječ o ugašenom uređaju ili nekom preusmjeravanju, pokušajte slijedeće.

Pokušajte tu osobu nazvati sa skrivenim brojem ili s nekog drugog broja. Ukoliko će pri pozivanju sa skrivenog, odnosno drugog broja mobitel osobe normalno zvoniti, sa sigurnošću možete zaključiti da je osoba blokirala vaš broj. U suprotnom je riječ o ugašenom uređaju ili uključenom preusmjeravanju poziva.

Ostale savjete i trikove pročitajte ovdje!


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu. Živili! 😊