Thursday, March 4, 2021
Home > Aplikacije > Nova Viber nadogradnja donosi video poruke

Nova Viber nadogradnja donosi video poruke

Nova Viber nadogradnja donosi video poruke

Od sada putem Vibera šaljite video poruke. Tu su i novi, redizajnirani emitokoni i „Chat Extensions“ koje omogućuju jednostavno pretraživanje stikera trećih strana.

Viber je osvježen novom nadogradnjom koja donosi mnoštvo zanimljivih stvari. Prije svega tu su nove video poruke koje možemo slati svojim kontaktima. Također nove „Chat Extensions“ omogućuju jednostavno pretraživanje stikera trećih strana, dok su emotikoni redizajnirani te su sada ravniji i šareniji.

Kako putem Vibera poslati video poruku

Godinama smo putem Vibera mogli slati slike i video uratke svojim prijateljima. No, s novom nadogradnjom sada možemo poslati i instant video poruke. Sve što je potrebno učiniti je odabrati i držati tipku za slanje video poruke. Tipka se nalazi u donjem desnom kutu, a pritiskom na istu korisnici odabiru između video ili glasovne poruke. Naposljetku, video poruke su ograničene i traju 30 sekundi.

Kako dodati nove „Chat Extensions“ u Viberu

„Chat Extensions“ su nova proširenja u razgovorima koja pritiskom na @ ikonu omogućavaju jednostavno pretraživanje stikera i drugih sadržaja od trećih strana. Trenutno je moguće birati između Giphy, WikipediaTheMovieDB servisa. Također, pritiskom na @ korisnici će moći pristupiti svim šarenim stikerima Viberove kolekcije.

Ukoliko ne koristite, a željeli biste isprobati Viber na svom iPhoneu, možete ga preuzeti ovdje klikom na link.