Monday, January 17, 2022
Home > News > Ovo je Android maskica za iPhone

Ovo je Android maskica za iPhone

Ovo je Android maskica za iPhone

Čekaj malo? Kak misliš Android maskica za iPhone? Pa tak… Case (maskica) koja, osim što je za iPhone, je ujedno i Android mobitel. Wow…😲

Drugim riječima, na Kickstarteru se javio projekt čiji su autori smislili maskicu za iPhone koja je zapravo pravi funkcionalni Android uređaj. Naziv maskice je Eye i na iPhone se stavlja kao i svaki drugi case odnosno maskica.

Sadrži 5 inčni AMOLED ekran s rezolucijom 1080 x 1920, podršku za dual SIM, 16GB interne memorije i utor za microSD karticu s mogućnošću proširivanja memorije do 256 gb. Operativni sustav u ovom case-u je Android 7.1, a pokreće ga osmero-jezgreni procesor i 3GB RAM memorije. Kapacitet baterije iznosi 2800 mAh.  Specifično za ovaj case je da zajedno s iPhoneom dijeli njegovu kameru, mikrofon i zvučnike, dok su svi ostali dijelovi zasebni te case funkcionira kao samostalni Android uređaj. Pogledajte ovaj zanimljiv video!

Za kraj, ciijena osnovnog modela kreće od 189$, dok je model s podrškom za 4G mrežu nešto skuplji i njegova je cijena 229$.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom caseu? Jeste li zainteresirani za korištenje Android uređaja na svom iPhoneu?


Ostanite informirani i ne propustite nove iPhone zanimljivosti, glasine i ludosti te nam pljusnite jedan lajk na našu Facebook stranicu.👍😀

Izvor: Redmond Pie